Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_vhimrgt2f2jkenn9rv7mbfdkp4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Docenten | MBA in 1 dag Facto

Docenten

Ken Blanchard (gastspreker)

Ken Blanchard (gastspreker)

Ken Blanchard: live vanuit de VS! Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Ken Blanchard (76) verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’: 13 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 35 talen. Hij schreef in totaal meer dan 30 boeken, waaronder megasellers als ‘Gung Ho’ en ‘Wie heeft mijn kaas gepikt’. Blanchard stond aan de wieg van één van de meest toegepaste leider- schapsconcepten van dit moment: Situationeel Leiderschap. Een zeer bruikbare methode waarin u uw leiderschapsstijl aanpast aan de mate van senioriteit van elke medewerker.

 
Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst vijf boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek 'Dromen Durven Doen' verkocht zelfs meer dan 300.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC en De Zaak worden veel gelezen en hoog gewaardeerd. Ben Tiggelaar weet waarover hij praat. Voor de MBA in één dag CD's, het boek én dit seminar, las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste managementdenkers ooit. Ook sprak hij een groot deel van hen persoonlijk, tijdens gezamenlijke seminars en voor een 'ontmoetingenreeks' in het tijdschrift Management Team. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk. Seminar = inhoud + impact. Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor je toch 8 uur lang op het puntje van je stoel zit.

 
George Maas

George Maas

Drs. George Maas is al bijna 20 jaar werkzaam als adviseur facility management. Hij is zeer actief in tal van FM-netwerken, spreekt veelvuldig op congressen en publiceert regelmatig. Zijn laatste boek heeft de titel ‘Facility Management, Over organiseren en maatwerk binnen een veranderende context.’ Deze titel zegt alles over zijn kijk op facility management; omdat de wereld om ons heen verandert worden facilitaire organisaties gedwongen mee te veranderen. Zijn specifieke expertise ligt op het gebied van strategic sourcing; Uitbesteden of zelf doen, hoe moeten (facilitaire) organisaties hun supply chain organiseren, hoe kun je de samenwerking met externe dienstverleners vormgeven en hoe richt je de optimale regieorganisatie in? George is managing partner bij Hospitality Group en werkte voorheen als partner voor Twynstra Gudde.

 

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen Facto en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Je ontvangt ook:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_vhimrgt2f2jkenn9rv7mbfdkp4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0