MBA in één dag
Met extra verdiepingsdag voor facility-professionals


Facto organiseert samen met DenkProducties een uniek tweedaags evenement in Nederland. Speciaal voor facility-professionals. De eerste dag bestaat uit Ben Tiggelaars “MBA in één dag”. Op de tweede dag volg je een verdiepingsdag voor facility-professionals onder leiding van Ben Tiggelaar, in samenwerking met George Maas.

Ben Tiggelaars MBA in één dag

Ultrakort en tóch volledig!
Is het mogelijk om 8 meter managementboeken in een seminar van 8 uur te behandelen? En ook nog tijd in te ruimen voor praktische tips waar je écht iets mee kunt? Ben Tiggelaar bewijst al tien jaar dat het kan. Speciaal voor mensen die in één dag hun managementkennis willen opfrissen met inzichten die écht nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Tiggelaar dit ultra-compacte seminar.

In 2016 verzorgt Ben slechts één uitvoering van dit seminar, en wel op 18 maart. Dit is dus jouw kans om je managementkennis in sneltreinvaart bij te spijkeren. Grijp hem!

Lees meer >>

Verdiepingsdag met de vertaalslag naar de praktijk, speciaal voor facility-professionals

MBA in één dag de verdieping
In samenwerking met George Maas verzorgt Ben Tiggelaar een extra verdiepingsdag, speciaal voor facility-professionals! In deze sessie op 8 april laat Ben tijdens het ochtendprogramma zien hoe je de belangrijkste lessen uit het seminar concreet toepast in jouw eigen praktijk. Ben maakt deze verdiepingsdag ‘op maat’ aan de hand van thema’s en vragen die je indient. Tijdens het middagprogramma maakt George Maas de vertaalslag naar de praktijk.

Lees meer >>

Gastspreker: Ken Blanchard: live vanuit de VS!

Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Ken Blanchard (76) verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’: 13 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 35 talen. Hij schreef in totaal meer dan 30 boeken, waaronder megasellers als ‘Gung Ho’ en ‘Wie heeft mijn kaas gepikt’.

Blanchard stond aan de wieg van één van de meest toegepaste leider- schapsconcepten van dit moment: Situationeel Leiderschap. Een zeer bruikbare methode waarin u uw leiderschapsstijl aanpast aan de mate van senioriteit van elke medewerker.

Tijdens ‘MBA in één dag’ spreekt Blanchard de deelnemers toe vanuit zijn hoofdkantoor in de VS. Dat doet hij op uiterst indrukwekkende wijze!

Het seminar 'MBA in één dag' werd al bezocht door meer dan 15.500 deelnemers

Een must voor iedere manager
Edwin Griesdoorn, manager, ZwitserLeven
Geweldige energie boost!
Dion Arends, manager verkoopsupport, Interpolis

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen Facto en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Je ontvangt ook:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

Docenten

Ken Blanchard (gastspreker)

Ken Blanchard (gastspreker)

Ken Blanchard: live vanuit de VS! Hij is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers aller tijden. Lees verder

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Lees verder

George Maas

George Maas

Drs. George Maas is al bijna 20 jaar werkzaam als adviseur facility management. Hij is zeer actief in tal van FM-netwerken, spreekt veelvuldig op... Lees verder

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.