Praktische informatie

Datum

Vrijdag 18 maart 2016 en vrijdag 8 april 2016.

Locatie

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht

Klik hier voor de routebeschrijving

Prijs

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen Facto en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen! Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten!

Je ontvangt ook:

  • Een XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips.

Voorwaarden

Facto werkt samen met DenkProducties. Je inschrijving voor het seminar + verdiepingsdag verloopt via hen. Je ontvangt de factuur van DenkProducties en de voorwaarden van DenkProducties zijn van toepassing.

Aanmeldingsvoorwaarden
Je meldt je aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de button 'inschrijven' op deze website. Door je aan te melden, ga je akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving toe.

Verhindering

Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per e-mail tot drie weken voor aanvang van het seminar. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e mail van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 125,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Extra bestelde boekenpakketten kunnen alleen worden geretourneerd mits in ongeopende verpakking en binnen twee weken na bestelling.

Nog vragen over MBA in één dag en de verdiepingsdag voor Facility-professionals?
Neem s.v.p. contact op met Claudia Righi van Denk Producties. Ze is bereikbaar op 020 303 38 20. Of stuur haar een mail op righi@denkproducties.nl.

Speciale groepsarrangementen
Wil je dit seminar bijwonen met een groep collega's of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. Je profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Bel met Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit op 020 303 38 26.

Speciale actieprijs!

MBA in één dag kost € 995,- (excl. BTW). Dankzij de samenwerking tussen Facto en DenkProducties kunnen wij de tweede dag gratis aanbieden. Je betaalt dus € 995,- voor twee dagen!

Je ontvangt ook:

  • XXL audiopakket met liefst 20 uur naslagmateriaal
  • Het boek ‘MBA in één dag’
  • Een handig follow up-programma met videofragmenten uit het seminar inclusief concrete toepassingstips

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.